Uvjeti korištenja

Korištenjem ovih internetskih stranica Krajnji korisnik / Kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s ovim uvjetima i svim ostalim stavkama poslovanja. Udruga Ecommerce Hrvatska zadržava pravo u bilo kojem trenutku izmijeniti ili dopuniti Opće uvjete poslovanja. Promjene stupaju na snagu danom objave na web stranici conference.ecommerce.hr.

Prodavatelj je Udruga Ecommerce Hrvatska, sa sjedištem u Zagrebu, Remetinečka 7, OIB:17475291081. Korisnik je posjetitelj ovih stranica, a Kupac je posjetitelj stranica koji popuni elektronsku narudžbu, te izvrši plaćanje putem internet bankarstva ili kreditnom karticom.

Dostava se vrši elektronskim putem, slanjem potvrde o kupnji putem e-maila. 

Vlasnik registrirane domene conference.ecommerce.hr je Udruga Ecommerce Hrvatska.

PLAĆANJE

Na conference.ecommerce.hr webshopu možete platiti općom uplatnicom/virmanom i karticama. Više o opcijama plaćanja možete pročitati ovdje.

PRIMJEDBE I PRIGOVORI

Sukladno čl. 10 Zakona o zaštiti potrošača, Internet portal conference.ecommerce.hr (Udruga Ecommerce Hrvatska) omogućuje vam da svoje pisane prigovore vezane uz web kupovinu šaljete na email adresu konferencija@ecommerce.hr ili putem pošte na adresu sjedišta Remetinečka 7, Zagreb.

Po primitku prigovora potrošača potvrdit ćemo primitak pisanim putem te ćemo odgovor dati, u pisanom obliku, u roku od maksimalno 15 dana.

IZJAVA O ZAŠTITI I PRIKUPLJANJU OSOBNIH PODATAKA

Udruga Ecommerce Hrvatska se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza, informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške svrhe.

Ostavljanjem svojih osobnih podataka u svrhu sudjelovanja u tomboli na CRO Commerce konferenciji, pristajete i na dijeljenje svojih osobnih podataka s izlagačima konferencije kod kojih ste ostavili svoje podatke.

Svaki/a korisnik/ica ima pravo zatražiti od Udruge u bilo kojem trenutku:

  • Pristup svojim osobnim podacima
  • ispravak svojih osobnih podataka
  • brisanje svojih osobnih podataka (pravo na zaborav)
  • ograničavanje obrade
  • ulaganje prigovora na obradu

Vaše pristanke možete povući slanjem zahtjeva za povlačenje privole na email adresu: udruga@ecommerce.hr. U tom slučaju povlačenje privole vrijedi od trenutka slanja zahtjeva te ne utječe na zakonitost obrade podataka koja je prethodila slanju zahtjeva.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Udruga Ecommerce Hrvatska i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Saznajte više o našoj politici privatnosti.

ONLINE RJEŠAVANJE SPOROVA

Regulativom EU od 15.2.2016. diljem cijele Europske unije sporove vezane uz online kupnju moguće je riješiti putem ODR platforme kojoj možete pristupiti ovdje.

OBAVIJEST O KOLAČIĆIMA

Naša internet stranica koristi se kolačićima (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i spremanje podataka o vašim narudžbama. Nastavkom pregleda web stranice edu.ecommerce.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Ako ne pristajete na upotrebu ovih kolačića, molimo onemogućite ih prateći upute u na ovom linku. kako se kolačići s ove web stranice ne bi mogli poslati na vaš uređaj.

INFORMACIJE O UDRUZI

Naziv: Udruga eCommerce Hrvatska
Adresa sjedišta: Remetinečka 7, Zagreb
Adresa elektroničke pošte: konferencija@ecommerce.hr
Info telefon: 095 5496 964 (Kristina Matić), 099 2025 707 (Marcel Majsan)

Internet trgovina otvorena je za narudžbe od 0-24, a sva pitanja vezana uz internet kupovinu možete slati na email: konferencija@ecommerce.hr

Poslovni subjekt upisan je u sudski registar udruga pod reg.brojem: 21011594

Poslovni račun otvoren je u Privrednoj banci Zagreb d.d.
IBAN: HR7123400091110780192

Udruga nije u sustavu PDV-a.

  • Remetinečka 7, Zagreb
  • konferencija@ecommerce.hr
  • 095 5496 964

Imate pitanja? Ispunite formular niže ili se javite na konferencija@ecommerce.hr

Ime i prezime*
Email*
Poruka
0 of 350
Organizator
Načini plaćanja